Sofinanciranje udeležbe na mednardonem sejmu Seatrade Cruise Global 2019

EKP_2014_2020_08

EKP_2014_2020_12

V začetku meseca aprila 2019 smo se kot razstavljalci drugo leto zapored udeležili največjega pomorskega sejma Seatrade Cruise Global 2019 v Miamiju, ZDA.

Sejem je namenjen predvsem lastnikom turističnih križark oz. ponudnikom rečnih in pomorskih križarjenj po celem svetu. Dogodek na enem mestu združuje ljudi, ideje in inovacije iz vseh področij pomorske industrije: varnost, informacijska tehnologija, zabava, design, pristanišča, raznovrstna ladijska oprema, gradnja ladij, itd…. 

Podjetje Nevron je na sejmu predstavilo svoje najnovejše IPTV rešitve, ki na različnih elektronskih napravah omogočajo uporabo interaktivnih zabavnih storitev, gosta informirajo o vseh aspektih potovanja, ponudnikom pa omogočajo promocijo storitev in izdelkov na lokaciji. 

Seatrade Cruise Global 2018

Obisk sejemskega prostora je bil izjemno zadovoljiv, zanimanje nad rešitvami visoka, tako da se bomo sejma prihodnje leto zopet udeležili. Trenutno potekajo po-sejemske aktivnosti, s potencialnimi partnerji in strankami pa se že dogovarjamo za izvedbo konkretnih projektov. 

Cilji povečanja prepoznavnosti naše blagovne znamke so doseženi, hkrati z navezavo vrste novih poslovnih stikov ter identificiranjem ključnih projektov v prihodnosti. 

Naložbo v obisk sejma Seatrade Cruise Global 2019 sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

 

Site search

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.041196 0.041196»